iCoolSport ijsbaden & koelapparaten voor uit en thuis

Ze zwommen onder bevroren watervallen en bereikten met iceman Wim Hof binnen 48 uur schaarsgekleed de top van de Kilimanjaro (-20ºC op 5895m). Hans Emmink en Léon Dantuma zijn overtuigd van de positieve effecten van de kou.

In het Australische iCoolSport, wereldwijd marktleider in professionele ijsbaden en koelapparaten vinden ze de perfecte combinatie. Als exclusief distributeur voor de Benelux en Nordics introduceren ze iCoolSport.nl, verkoop, verhuur en evenementenbegeleiding. Andere landen zullen snel volgen.

Wereldwijd trainen tienduizenden topatleten in meer dan 50 landen met iCoolSport ijsbadsystemen. De top 10 Olympische winnaars in 2012 gebruikten iCoolsport ijsbaden en het IOC bestelde onlangs 34 complete ijsbadsystemen voor de OS in Rio. Ook door Tour de France teams, bij het WK atletiek, marathons, triathlons, in voetbal, de motorsport en vele andere sporten worden iCoolSport ijsbaden succesvol toegepast.

Van éénpersoons opblaasbad en draagbaar koelapparaat voor mobiel gebruik tot teambaden voor inbouw in sportstadions. Met 70% marktaandeel zijn de helderblauwe iCoolSport ijsbaden de wereldstandaard.

De specifiek voor ijsbaden ontwikkelde koelapparaten met handige touchscreen hebben een extreem laag energieverbruik, zijn krachtig en bedrijfszeker. Nauwkeurige temperatuurregeling vervangt gedoe met ijsblokjes. De vaste en oplaasbare ijsbaden zijn extreem duurzaam en bestand tegen dagelijkse intensieve belasting door de meest veeleisende topatleten.