Hardcase koffer voor iCoolsport Compact ijsbad koelsysteem

Transportkoffer van hard kunststof

Bescherm uw Lite en Compact ijsbad koelsysteem in de bijna onverwoestbare militaire hardkunststoffen transport koffer. De waterpomp en overige accessoires passen tevens in deze koffer.

elektrische zekering voor extra veiligheid

Actieve beveiliging  

Alle iCoolSport ijsbad koelsystemen zijn meervoudig beveiligd. Om kortsluiting te voorkomen verbreekt een speciale beveiliging direct alle elektrische spanning bij overbelasting.

Bij lage waterdruk of problemen met de luchttoevoer wordt direct een thermische beveiliging ingeschakeld. Het kleurentouchscreen geeft duidelijk aan wat de oorzaak van het probleem is en hoe dit opgelost kan worden.

touchscreen

Touchscreen Display   

Alle iCoolsport ijsbad koelsystemen worden bediend via een fullcolour touchscreen. Dit scherm vervangt alle knoppen en schakelaars en maakt de bediening van de koeling eenvoudiger en gebruiksvriendelijk.

Het systeem geeft feedback over de status van de koeling en heeft een handige helpfunctie. Het touchscreen wordt aangestuurd door een betrouwbare Windos CE processor en heeft zichzelf in de praktijk bewezen als uiterst stabiel en betrouwbaar.

robuuste waterslangen met cam-lock aansluitingen

Waterslangen  

De bij alle ijsbad koelsystemen meegeleverde waterslangen zijn zeer licht en flexibel en gemakkelijk aan te sluiten. Door samenwerking met innovatieve ontwerpers in de waterslangindustrie zijn de iCoolSport waterslangen ook bij extreem lage buiten- en watertemperaturen nog goed handelbaar.

Door middel van het voor de zware industrie standaard bruikbare camlock koppelsysteem worden de ijsbaden en koelsystemen  professioneel en bedrijfszeker op elkaar aangesloten aangesloten. Deze koppelingen zijn extreem gemakkelijk in gebruik.

fluisterstille circulatiepomp

Fluisterstille circulatiepomp

Alleen de nieuwste generatie circulatiepompen worden gebruikt in iCoolSport ijsbad koelsystemen. Deze extreem bedrijfszekere en lichtgewicht circulatiepompen zijn zeer bedrijfszeker en efficiënt. De pompen worden beschermd door een roestvrijstalen mantel.

milieuvriendelijk getest volgens de strengste richtlijnen

In alle opzichten milieuvriendelijk

Het koelmiddel dat in alle iCoolSport ijsbad koelsystemen wordt gebruikt is van het ‘groen gas’ type en heeft geen nadelige werking op het milieu. Alle onderdelen die iCoolSport gebruikt bij de productie zijn volledig recyclebaar. iCoolSport draagt daarom met trost het logo ‘Environmental Choice’.

Handle

Gemakkelijk te vervoeren

Alle ijsbad koelsystemen zijn gebouwd uit een sterk en lichtgewicht aluminium frame. De behuizingen uit de Compact serie zijn voorzien van fraaie roestvrijstalen handgrepen en wielen uit polymeer. Hierdoor zijn de koeling op locatie gemakkelijk te verplaatsen.

extra grote koelvin voor extreem koelvermogen

Turbo ventilator 

Een speciaal ontworpen, computergestuurd hoge snelheid luchtstroomsysteem zorgt voor een zeer hoge koelopbrengst bij een extreem laag energieverbruik.

Het benodigde luchtvolume voor de koeling wordt constant herberekend door het geavanceerde digitale besturingssysteem. Deze voor iCoolSport unieke besturing berekent constant het benodigde koelvermogen en past de koeling daarop aan. Hierdoor is het stroomverbruik extreem laag in vergelijking met vergelijkbare koelingen. U verdient zo uw aanschaf terug.